Her kan du selvsagt erstatte grillpølsenemed noen gode pølser fra slakteren, tilsettelitt løk og bitermed sylteagurk før du ruller så har du en god innbakt voksenpølse
Vær littforsiktigmed salt hvis du bruker sterke pølser. Del rødløken ifine båter og la den surre til den er myk ilitt smør/olje på stekepannen, ta skinnet av pølsene og del de også ibiter, tilsettpølsebiter, og la de surre sammen med løken i stekepannen
Dermed kan mor slappe av med at sunnhetsnivåtil en viss grad blirivaretatt. Sånn er det ikke, men noe de blirveldig glade for om står på menyen er innbaktepølser
Dette er mat som hele familienliker og det er godt med hjemmebakt brød til. Egentlig er denne lille enkle pølseretten her en liten overraskelse, den er mye bedre enn hva man skal tro
Legg over lagvismed bacon, pølse, vårløk, blomkål og pasta. Jeg har også lagt pastaen øverst, da blir den litt sprø, men hvis du ikkeliker det legger du pølser eller grønnsaker på toppen
Da snakker vi selvsagt om pølsermedskikkelig kjøtt og reale smaker. Når Matbloggsentralen så utfordrer til pølsekonkurranse med en reisetil New York som premie, trengte jeg dermedingen ventepølse
Kok deretter opp vann i en kjele med salt. Dette er kanskje mest morsomt for ungene, men når jeg så dette som en rett flere steder i utlandet, måtte jeg prøve
Aller best blir denne gryten hvis du har noen grove smakfulle pølsermed høyt kjøttinnhold. Vil du, kan du koke pastaen i gryten ammen medinnholdet, jeg foretrekker å koke pastaen separat, da har jeg bedre kontroll på at pastaen ikkeblir overkokt
Itillegg er det super fingermat ettersom det ikke er noe gris og klissmed det. Skal du ha fest eller vors for mange mennesker og vil lage enkel og god fingermat- ja, da er dette tingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.