Sil av og ha kraften tilbake i gryten sammen solbær og bringebær. Sil av og ha tilbake i gryten. Sil av og ha i en blender sammen salt, pepper, fløte og nøttesmør
Salting og røking av kjøttet går jeg ikke inn på her. 6 grønne asparges kokes i 4 minutter i lettsaltet og -sukret vann, avkjøles i kaldt vann. 6 grønne asparges kokes i 4 minutter i lettsaltet og -sukret vann, avkjøles i kaldt vann
Legg steken i langpannen og plasser steketermometeret på midten av steken inn til kjernen. 800 gr)salt og pepperknuste enebær3 dl lettrømme3,5 dl kremfløte3 tykke skiver brunost eller ekte geitost1 stor løk1 stor gulrot----150 gr stekte kantarellerhele tyttebær (kan sløyfes)noen dråper sukkerkulør (kan sløyfes)Vend steken i en blanding av salt, pepper og knuste enebær og la den ligge i noen timer men aller helst natten over. Ta steken ut av langpannen og la den hvile i minst 20-30 minutter før den skjæres opp
Jeg har vært på Bondens Marked og handlet hos mine favoritter blant småprodusentene. Nå er det sesong for vilt, og da er hjort en stor favoritt hos meg
Her har vi hjorterett, og selv om ingen i familen jakter, havner det litt hjort i fryseren. Ja, jeg lar meg påvirke av reklame, og nei det blir ikke alltid slik den som reklamerer tenker det
Prosciutto cinta senese er kjøtt fra skulderen til en spesifik type gris som blir avlet opp. Dette er uten tvil noe av den beste prosciutto'n jeg noensinne har
Dette er en enkel versjon av biff stroganoff med viltkjøtt. Denne gryta er kanskje det mest avanserte jeg har laget på hytta noen gang, men likevel tok den kun noen minutter av min tid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.