Piroger
Oppskrifter uten gluten (og melk)
Oppskrifter uten gluten (og melk)
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 25 g gjær
  • 2,5 dl vann
  • 2 ss olje
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ss Fiberhusk
  • 200 g Grov melblanding
  • 100 g Bokhvete
  • 170 g Fin melbanding
  • 1 dl Kesam (denne inneholder melk. For de som ikke tåler melk har jeg tidligere erstattet dette med halvparten av hver av soya smøreost/ soya rømme)
  • 45-50 grader Tilsett olje, eddik og Fiberhusk. Rør godt og la hvile i 10 minutter til Fiberhusken har fått svelle. Gjæren tilsettes senere sammen med melet.)
  • 5 minutter Dekk bollen med et klede eller plastikk og la heve i
  • 30 minutter Ta deigen på bakebordet som er godt melet

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.