Piroger med kantareller og bacon
Rett i panna
Rett i panna
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2015 by Einar
  • 80 tallet Da lagde vi piroger med kjøttdeig, løk og tomatpure. Det smakte nesten som en innbakt pizza. (egentlig så var det vel egentlig det det var
  • 2 timer
  • 1 pk gjær
  • 2 ts sukker
  • 2 ts salt
  • 2 dl lunket vann
  • 200 gram smør (smeltes)
  • 5 ½ dl lunken melk
  • 1,5 kg hvetemel
  • 6 hardkokte egg
  • 700 gram godt stekte baconbiter
  • 700 gram kantareller
  • 2 løk 2 ss baconfett
  • 2 ss smør
  • 1 kg kokte poteter
  • 300 gram revet ost
  • Salt
  • Pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.