Er du skrubbsulten når du kommer hjem kan du kutte ut melblandingen, som gjør sausen litt tykkere, samt erter og mais -og kaste deg over gryten med en gang
PICADO er nok den meste kjente retten med storfe fra det portugisiske kjøkken. De bruker svært lite storfe og rettene med storfe blir som regel servert som biffretter
Denne biffgrytne med storfekjøtt og en blanding grønnsaker vil passe fint til en av høstkveldene. La det koke til væsken har kokt godt inn og smak til med salt og pepper
"One pot"-middager er blitt ganske populært, og dette kan nok gå inn under den beskrivelsen. Her har vi deilig søtpotet blandet med andre grønnsaker, toppet med den litt syrlige fetaosten
Pølseform med bakte grønnsaker. Andebryst med tilbehør. Ovnsbakte grønnsaker er flott følge til alle type kjøttretter og du kan benytte de grønnsakene du liker best
Notes Server med en god salat Retten kan serves med ris. Biffgryte. Biffgrytemed dumplings 2018-05-03 20. Du trenger 1 kg bankekjøtt 1 løk 2-3 gulerøtter 4-5 poteter 2 bokser hakket eller hele tomater 1 liten boks kidney bønner Nok kraft av buljong til å dekke over kjøtt og grønnsaker 2 ts salt og pepper 2 ts chilipulver 2 ts paprikapulver litt hvetemel. Dumplings 250 gram hvetemel 1 ts bakepulver 75 gram kaldt smør 1 ts salt 3-4 ss revet ost ca 2 dl kaldt vann. Biff gryte Kutt kjøttet i terninger, rull dem i mel og brun dem i en panne, sett til side Kutt poteter, løk og gulerøtter i mindre biter og ha dem i en gryte med smeltet smør og litt olje La grønnsakene surre mens du rører et par minutter Tilsett det brunede kjøttet Hell over hakkede/hele tomater og kraften Ha i krydder og la gryten småkoke under lokk i 2-3 timer, til kjøttet er mørt. Når kjøttet er mørt ta ut biffgryten og legg oppi bollene slik at de dekker toppen Ha på lokk og sett gryten inn i stekeovnen i 20 minutter, ha av lokket og stek i 10 minutter til eller til bollene får en gylden farge
Denne biffgryten servert med en potetmos med hvitløk og gressløk passer perfekt en dag du har mye tid til å holde på på kjøkkenet, og hvis det er noen rester kan den serveres dagen etterpå også
Servert sammen med stekte poteter og en god salat har man den ultimate kosematen til helga. GoogleFacebookPinterestTwitterSkriv utE-postBiffgryte for fem personer (+ litt ekstra)
Jeg har ikke oppgitt mengde av de forskjellige ingredisene bortsett fra hvitløk, da det ikke spiller noen rolle om man tar litt mer eller litt mindre av noe, så lengde det blir et balansert måltid med nogenlunde likt forhold mellom kjøtt, poteter og grønnsaker
Her har jeg servert grønnsakene med vegetariske havreburgere som følge. Vi er midt i den beste grønnsakssesongen, og det bugner av friske og fine grønnsaker
Uansett bør temura serveres med en gang den er laget, det er da den er crispy. Grønnsaker i tempura er godt enten som snacks, forrett eller siderett til f
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.