Røren skal ha samme konsistens som en pannekakerøreDel grønnsakene i tilnærmet like store biterVarm oljen i en kjeleDypp grønnsaksbiter i røren og fritér de, litt om gangen, i et par minutter til de får en fin gylden fargeLegg de ferdige grønnsakene på tørkepapir slik at overflødig fett renner avStrø over litt salt
*Forslag tilrotgrønnsaker. Kjempegodt som tilbehør, men denne retten kan fint få spille hovedrollen. Her har vi deilig søtpotet blandet med andre grønnsaker, toppet med den litt syrlige fetaosten
Rapsolje til steking. Litt grønnsaker er det å kutte,. Smak til med pepper. til ca 4 personer. Denne oppskriften, har jeg lånt fra Siw Mette med bloggen Mat for oss
Nå er tiden her til å servere noe fargerikt og godt som tilbehørtil middagen, Alle rotgrønnsaker kan bakes på denne måten, grønnsakene blir sødmefylte og fantastisk gode
Dette er en lett (=kalorifattig) og god rett jeg ofte lager til meg selv når jeg har lyst på noe varmt til kvelds - eller hvis det er bare meg her til middag
Målene under er til ett stekebrett med alle tre variantene, men her er det bare å doble i vei. Ovnsbakte grønnsaker er noe av det beste jeg vet og noe som det går mye av her i huset
Å bake grønnsaker i ovnen kan være et spennende og godt alternativ til de kokte grønnsakene. Ved å bake grønnsakene, framfor å koke dem, kommer smaken gjerne bedre frem, pluss at du kan tilsette masse krydder og “dressinger”
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.