Ovnsbakt laks kan man aldri bli lei av, hvis trikser og fikser litt på tilbehøret. Hva med en herlig laksemiddag med frisk agurksalat og stekte parma-asparges
Persille og gressløk saus. salt og pepper. Tilsett kremfløte ristet sammen med hvetemel (her kan du benytte maisennamel om du ikke vil benytte hvete), samt gressløk og persille
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
Det er sånn det går når bloggeren får seg et kamera som faktisk tar ok bilder på kveldstid også. Det lover godt for vinteren, som ellers har vært et stort problem for denne bloggen
Han hadde vært i skogen med mormor og plukket piggsopp, traktkantareller og vanlige kantareller. Sett på vann til pastaen og kok den etter anvisning på pakken
Kok blomkålen og lapskausblandingen og mos den med en stavmikser krydre med salt og pepperkok opp skivede gulrøtterkok egg hakk opp og bland med smeltet smør
Det er også den tredje påsken min sammen med Tomas (tiden går fort. Dette er den første påsken hvor Tomas også måtte jobbe så jeg og mine søsken planla påskemiddagen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.