Start med hvitløkspulver, sitronsaft, sennep og eggeplommer. Poenget med dette er at hodet på stavmikseren blir dekket av denne blandingen før man har i oljen
Finn fram ingrediensene (minus koteletterog spicy eplegelé, Oppskrift med disse, kommer her). koteletter (oppskrift på dette kommer på torsdag), eller til festmat som f
Smakes til med salt og pepper. smaken av hvitløk i mat, kan ta deg med langt langt avgårde. Aioli er en kald saus fra nordøstre Spania, og områdene rundt Katalonia og Valencia
Bruk oljen og hel den over med en syltynn stråle, mens du rører rundt. Finhakk hvitløk og chilli. blir den for tykk, tynn den ut eventuelt med litt vann
Avkjøles i kaldt vann og presses med hvitløkspresse eller en gaffel. Aioli er majones med hvitløk. Når du ser at emulsjonen starter så løfter du litt på stavmikseren, forsett og kjøre mikseren forsiktig opp og ned til aiolien er ferdig
Jeg er stor tilhenger av koteletterog kyllingretter,. Server sammen med hjemmelaget potetstappe og. Visp så alle ingrediensene sammen, og hell blandingen over kotelettene
Mens du pisker dette starter du å helle oljen i en tynn stråle, dette vil nå starte og tyknes inn i en majones stopp med olje når du mener du har en fin tykkelse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.