Perfekt Grillfisk – Ponzulaks med spicy rissalat og grillet avovcado
Oppskrifter Archive | Lofoten
Oppskrifter Archive | Lofoten
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Porsjoner
  • 1-2 porsjoner Tidsbruk
  • Ingredienser
  •  
  • Spicy rissalat
  • 300 gr kald kokt jasminris
  • 1 ss ristede sesamfrø
  • 1 stk finsnittet vårløk
  • ½ stk finsnittet rød chili
  • 3 ss olivenolje
  • ½ stk limesaft
  • 10 stilker grovhakket koriander
  • ½ ts flaksalt
  • 4 kokte brokolinis/brokolidusker/asparges/sukkererter.
  •  
  • Grillet avocado
  • 1 stk moden avocado
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts flaksalt
  • 1 skvis limesaft

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.