Hell over eddik og olje og smak til med salt og pepper. Da kommer jo den lille raske sausen godt med. Grillsesongen er igang og hva passer ikke bedre enn en rask, frisk, syrlig saus for å følge all slags grillet kjøtt og sjømat
Tusen takk til alle dere som har kommet med tilbakemeldinger, og som har delt innlegg med venner. Etter et par ukers inspirasjon i Portugal, hvor jeg forøvrig spiste masse fersk grillet fisk og sjømat, er jeg tilbake på bloggen, og takk for det
Denne ble servert med spareribs og smørdampede maiskorn. Start med å finsnitte grønnsakene. Denne coleslaw´en passer like godt til grillet kjøtt og kylling som til stekt fisk, men min favoritt er spareribs
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Garantert en suksess på koldtbordet, til tapas eller som egen middag med båtpoteter og aioli til. Form små kjøttboller med en litt dyp teskje/barneskje i håndflaten
Slik lykkes du med å være den perfekte vert ved å lage et vanvittig snadder ostebrød. Med denne fremgangsmåten kan absolutt alle lykkes med å servere rykende ferskt, smakfullt, høyt og «hjemmebakt» brød
Ha potetene i en panne med smør og olje, stekes og røres til de har fått en fin brunfarge. og poteter, i tillegg fisket pappa hver dag så vi hadde mye fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.