Den pisker du lett med en visp så den får en luftig konsistens. Avslutt med det sprø. Jeg har fortsatt endel epler igjen derfor blir det noen dager til med flere oppskrifter/tips til hva dere kan lage med epler
Den er søtetmed manuka honning som du kan lese alt om her. Palao skuffekake med honning. Bytter du honningen med gylden fibersirup blir kaken lavkarbovennlig
Karamellene lages med søt, kondensert melk og får helt herlig konsistens. Finn frem en liten aluminiumsform eller bruk en liten brødform som du kler med bakepapir
I forbindelse med dette har det blitt skikk å spise "lune hveder" Store Bededagsaften. Derfor kom bakerne helligdagen i forkjøpet ved å bake ekstra store hveteknopper dagen før, som folk så kunne kjøpe med og varme dagen etter
Når jeg nå poster hvordan jeg lager yoghurt må jeg komme med en stor advarsel til alle som mener at all melkemat skal pasteuriseres og da i særdeleshet yoghurt på grunn av noen skumle bakterier som jeg ikke er redd for
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.