1-2 ss
kakao(valgrfri) + ett par ss peanøttsmør og noen biter hakket sjokolade.
2 ss
Cafe
0,5 dl
revet kokos(gjerne ristet), 1 dl most ananas og 1 ts rom essens eller 2 ts rom (rom kan sløyfes for en mer barnevennlig smak).
0,5 dl
walden farms pannekake siprup + 0,5 dl karamelldip (smeltet). For et lekker stripete resultat kan du vende inn sirupen og den smeltede karamellen i en tynn stråle når softisen har frosset seg..soft.
Begynn med å piske eggehvitene, helst sammen med sukrin+ eller annen romoppfyllende søtning. Den er også romoppfyllende, så om du trenger ekstra energi må den trikses litt med for å gjøre den mer energirik
Denne søndagen var planen å diske opp med en aldri så liten snickers-kake. Jeg hadde jo ikke, (eller fikk tak i) alle ingrediensene så noen forandringer ble det, men da kun mtp søtningen
Mange forbinder sommer med is, men eg spise like gjerne is året rundt. Du tar rett og slett ingrediensane i en bolle, og bruker en stavmikser/miksmaster til du får en jevn og klumpfri masse
Noen som har prøvd dere på den sunne raw food lasagnen eller noen av sausene. Jeg har spist lasagne til den store gullmedalje, og har endelig fått spist opp herligheten
Kjøper frisk frukt og bær, skjærer i biter og putter i plastpose i fryseren, og sammen med eit par andre ingredienser tryller man fram deilige isvarianter på få minutter
Det som er veldig greit med denne oppskriften er at den inneholder ingredienser som man ofte har, og dermed går det fint an å hive sammen en røre hvis man skulle få lyst på noe søt plutselig
Ha alle ingrediensene in en bolle, og juster med litt vatn til en passelig konsistens. ) Enda en grunn til å feire medsunn og nydelig sjokoladefondant, hihi ♥
Tåler du ikke nøtter kan nøttene byttes ut med frø, feks solsikkefrø. Puls sammen alle ingrediensene bortsett fra krydderurtene i en food prosessor til de er godt blandet og du har en luftig krem
Hva med å bake muffns i helgen. Sunne, søte, proteinrike, og uten gluten og sukker. Blir deigen for tykk kan du ha i litt melk/vann – jeg slumpet nemlig litt med tørrvarene, som vanlig
Kva med en ny vri på det ferske, store og saftige eplet. Her i en lun, mør, karamellisert og nydelig dessertversjon som nesten er for god til å vere så sunn og enkel
Hva med søte, ferske boller som både smaker godt og som samtidig gjør kroppen vår smilende glad. Mal havregryn og mandler til mel i/med en blender/foodprosessor/stavmikser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.