Kalkunfiletmed fløtesaus, bakte grønnsaker, amandinepotet og tyttebærsyltetøy. Helstekt kalkunfilet stekt i en romertopp, gir deg fantastisk saftig og mørt kjøtt
Med en innerkasserolle av metall med DuraCeramic-belegg kan du enkelt steke, for eksempel løk og brune kjøtt på komfyren før du setter den over i varmeelementet, den kan også brukes på induksjonstopp
Kjøpte ferdig rosmarin- og paprikamarinert kalkunfilet på Kiwi'n i går c",). Couscous er semulegryn av durumhvete og har dermed hvetens relativt høye proteininnhold og lave fettinnhold
start med potetene (se link over)Krydre kalkunfiletenemed salt, pepper og litt curry og stek dem med litt smør i en stekepanneNår kalkunfiletene er ferdige, ta dem ut av pannen
Helstekt kalkunfilet er en enkel rett å tilberede og vanskelig å ikke lykkes med. For å få en rikere smak på kalkunfileten bruker jeg å lage en krydderrøre som jeg smører fileten med i flere omganger under stekingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.