Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele påGoogle+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips tilen aktiv hverdag. Og når den i tillegg kan varieres i det uendelige - ja da er det kanskje ikke så rart at Daniel får dette til lunsj sånn ca hver dag
Kan gjerne serves med litt revet ost påtoppenog litt salat ved siden av. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Etter å ha googlet 'fiskegrateng' har jeg skjønt at det er mange måter å lage denpå. Del torsk i terninger og legg de sammenmed reker i en ildfast form
Sett brødet på et ark med sølvfolie, pakk det opp langs sideneog ha et annet ark over brødet. Man plasserer det rett og slett midt på bordet, da forsyner gjestene seg ved å dra av biter av brødet
Barn er glad i ost, dette er derfor ogsåen god måte å få dem til å spise litt mer grønt på. Heller av vannet pågrønnsakeneog legger dem rundt fisken i formen
Ha litt olje i stekepannen, og varm dentilmedium varme. Denneretten kan du servere med ris,tomater og agurk, eggenudler eller rett og slett servere som den er
I jobbsammenhenghender det av ogtil at jeg tar med meg en kake på avslutninger. Til å være en kake uten egg og laktose, må jeg si at denne ble helt fantastisk saftig og rimelig god på smak også
Vendpå innholdet i formen av ogtil. Fisk bør vi spise mye oftere enn vi gjør, så forsøk dennefiskeformen som er nydelig på smak ogmed sunne gode råvarer
Server gjerne meden frisk salat, fetaost, soltørkede tomater ogen god klatt mager kesam ♥. Ha laksen over i en skål, ha over en god mengde soyasaus og krydder, og masser dette godt inn i laksen
Når jeg nå poster hvordan jeg lager yoghurt må jeg komme meden stor advarsel til alle som mener at all melkemat skal pasteuriseres og da i særdeleshet yoghurtpå grunn av noen skumle bakterier som jeg ikke er redd for
Tørk fiskestykkene godt, salt dem lett og la fisken hvile påbenkentilden skal friteres, ca. Fritert fisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Putt kjøttdeigen i kjøkkenmaskinen (bytt fra «hakker» til eltekrok) sammenmed egg, salt, pepper, tabasco og worcheshire sauce og kjør det på laveste hastighet til det er blandet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.