Anrett laksen på tallerken og legg nydampet spinat på toppen ogpannestekt asparges som tilbehør. Krydre med litt salt og pepper og legg på en liten klatt meierismør på toppen
Tørk av svinefiletenog skjær bort sener og slintrer. Bruker du varmluft i stekeovnen kan du sette inn svinefileten mens timbalene steker, eller du får plass til begge deler ved siden av hverandre
800 g svinefilet1 pk frosne spinatputer2 løk1 glass marinert fetaost Olje til stekingSalt og pepperOreganoPaprikapulverLegg spinat i en ildfast formSkjær fileten i skiver på ca 2 cm tykkelseKrydre fileten med salt og pepper, og brun i stekepanne 3-4 minutter på hver sideLegg filetene oppå spinatenSkjær løk i båter, og stek myke i pannenLegg løken rundt fileteneKnus fetaost, paprikapulver og oregano i oljen fra glassetFordel ostemassen oppå fileteneStek i ovnen på 225 grader i ca 15 minutter 800 g svinefilet
Serveres med godt brød, eller ovnsbakte poteter til. Svinefiletene som ligger i kjøttdisken er ypperlige å grille hele, og deretter dele dem oppp og anrette dem foran gjestene
Pannestekt torsk er så godt at du kan servere det til hvilken som helst anledning ogmed tilbehør som ertepuré ogovnsbakt fenikkel er det både sunt og kjapt å lage også
Legg dem med skinnsiden opp i en ildfast form og pensle dem med olje. Hjemmelaget pesto (de ferdigkjøpte på glass smaker ikke mye pesto), ovnsbakt paprika, ørret og fettuccine
Og for de som ikke har "kjøttfri mandag" eller ønsker fylt paprika med noe kjøttfyll kan man selvfølgelig bruke karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller lignende
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.