Mos bananene med gaffel og rør de inn sammen med eggene og proteinpulveret. Jo færre ingredienser og jo raskere det går, jo bedre er det i min verden vet dere
Disse pannekakene inneholder bare toingredienser. Om du har en god teflonpanne kan du steke pannekakene uten fett, men hvis ikke pensler du panna lett med smør eller olje før du steker dem
Dekk en stor langpanne med bakepapir og hell pannekakerøren oppi. (Den minner i allefall om pannekaker, men har litt annen konsistens fordi den er ovnsbakt)
Stek så pannekaker på vanlig måte, men lag dem gjerne på størrelse med det vi kaller lapper/sveler, også skal de være litt tykkere enn norske pannekaker
De er perfekte til dessert med vaniljeis eller til en ekstra god og søt frokost. Server pannekakene med lønnesirup, vaniljeis, sukker, syltetøy eller noe annet du syntes er godt
Sikt melblandingen over bakebollen med eggedosis og kefir. Men etter to nattevakter, har jeg ikke verken kreftene eller energien til å dra meg bort til Grünerløkka, så da gjelder det å ta saken i egne hender
Uheldigvis var det aldri pannekaker på frukostbordet, berre ein enorm mengde med vaflar, toast, bagels, muffinsar og croissants med så mykje storkna feitt at eg aldri torde å ta
Jeg elsker duften av pannekaker på morgenen og jeg liker den spesielt godt med masse frukt og bær. Disse pannekakene kan også spises med brunost, egg eller annet pålegg
Disse pannekakene kan de fleste spise da de er glutenfri og kan også lett gjøres laktosefri da du kan bytte ut melken med feks soyamelk eller havremelk
Mitt første møte med amerikanske pannekaker var hos min fetter Ronny og hans to kamerater Jon Rasmus og Ole Martin, etter å ha godt skole i USA hadde de fått opp øynene for denne syndefulle herligheten
Ingredienser. Oppskriften gir små, tykke og kjempegode amerikanske pannekaker. De kan serveres med hva du måtte ønske, de er supergode med syltetøy, bær, melisdryss osv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.