Prisen i butikken er overkommelig om dagen så da kan de til og med havne i en pai. I dag ble det derfor denne aspargespaien til lunsj som vi spiste på ettermiddagen ute på terrassen i strålende sol
Dette er første gangen jeg har laget pai, så jeg er kjempefornøyd. - Ta litt revet ost over- Hell egg- og melkeblandingen over- Legg aspargesen på toppen sammen med restene av laksestrimlene, annen hver
Bland dette sammen medaspargesen og kyllingen, og hell det hele over den bunnkledde paiformen. Du kan ha praktisk talt hva som helst i en pai, men denne er en klassisk kylling- og aspargespai
Server med for eksempel en grønnsalat og grovt brød. Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Jeg brukte en paiform hvor jeg la baconskivene som på bildet. … denne MÅ dere bare teste ut. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
Og hver gang jeg koser meg medpairester til lunsj, tenker jeg. Jeg elsker pai. Lag deigen ved å ha alle ingredienser i en foodprosessor og kjør til deigen samler seg evt at du klarer å klemme smulene sammen med hendene til en deig
Pai er enkelt å lage og litt kosemat syns jeg - perfekt sammen med en god dessert på fredagskvelden. Hva jeg skal spise i kveld - er ikke helt bestemt, men jeg tror faktisk jeg skal ha en pai
Vegetar paimed pesto (meat free Monday). Glutenfri paideig (se under for vanlig deig). Jeg treffer henne av og til på tur i helgene, og da alltid med kamera på magen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.