Pai er noe av det beste jeg vet, og jeg liker så godt at det kan varieres i det uendelige. Jeg lurer litt på om jeg skal prøve ut en pizzabunn med kålrot også – stay tuned
Prikk paibunnenmed en gaffel og stek den i ca. Server paien varm eller kald med salat ved siden av. Del stekte kyllingfileter i biter og fordel i det forstekte paiskallet
Prisen i butikken er overkommelig om dagen så da kan de til ogmed havne i en pai. Dette er en rustikk og mettende pai som passer ekstra godt for de som er glad i potetmos
Dette er første gangen jeg har laget pai, så jeg er kjempefornøyd. - Ta litt revet ost over- Hell egg- og melkeblandingen over- Legg aspargesen på toppen sammen med restene av laksestrimlene, annen hver
Valget falt på appelsinsaus og deres ferdigkrydret kyllingbryst, kyllingen ble grillet og sausen varmet oppJeg serverte dette med dobbelbakte poteter, se oppskrift og fremgangsmåte HER
Ta paiene ut av ovnen , fordel fyllet i formene og hell over egg og fløteblandingen, strø riklig med revet ost på toppen og pynt med litt paprikaskiver
Skjær lakseskivene i strimler og legg demsammen medasparges i paibunnen, strø over osten. Stek paien i nedre del av ovnen tilden har satt seg og fått fin farge
”Kyllingen ble saftig og god, sommerlett medasparges. Her slår den junigrønt følge medkylling krydret på mildt historisk-eksotisk vis, med muskat og sitron
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.