Her kan du selvsagt erstatte grillpølsenemed noen gode pølser fra slakteren, tilsettelitt løk og bitermed sylteagurk før du ruller så har du en god innbakt voksenpølse
Vær littforsiktigmed salt hvis du bruker sterke pølser. Del rødløken ifine båter og la den surre til den er myk ilitt smør/olje på stekepannen, ta skinnet av pølsene og del de også ibiter, tilsettpølsebiter, og la de surre sammen med løken i stekepannen
Dermed kan mor slappe av med at sunnhetsnivåtil en viss grad blirivaretatt. Sånn er det ikke, men noe de blirveldig glade for om står på menyen er innbaktepølser
Kok deretter opp vann i en kjele med salt. Dette er kanskje mest morsomt for ungene, men når jeg så dette som en rett flere steder i utlandet, måtte jeg prøve
Aller best blir denne gryten hvis du har noen grove smakfulle pølsermed høyt kjøttinnhold. Vil du, kan du koke pastaen i gryten ammen medinnholdet, jeg foretrekker å koke pastaen separat, da har jeg bedre kontroll på at pastaen ikkeblir overkokt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.