Pølse- og baconsnurrer
Balsam for sjelen
Balsam for sjelen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Pølse- og baconsnurrer, 30 stk
  • Gjærdeigen
  • 200 gram smør / margarin
  • 6 dl melk
  • 50 gram fersk gjær / en pose tørrgjær
  • 4 ts sukker
  • 2 ts salt
  • 1 kg hvetemel (jeg brukte i dag 800 gram hvetemel og 200 gram sammalt hvete)
  • Pølse- og baconfyll
  • 400 gram pølser, fritt valg
  • 1 pk oppskåret bacon
  • 1-2 ss tørket timian
  • Litt hvitløkspepper
  • 1 boks hermetiske hakkete tomater
  • 1 ts sukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.