Mitt påskelam er en seriøs og sjelden delikatesse, takket være spesielt gode råvarer. Her er noen eksempler på ingredienser og ting som bør anskaffes for å få tilsvarende bra påskelam
Det er virkelig franske smaker av dette måltidet her med nydelige karbonader som smaker av hvitløk og rosmarin og en fantastisk god potet og grønnsaksform
Nå er det høysesong for lammekjøtt. Mørt og kjøtt saftig kjøtt kjennetegner lammet. Som alltid prøver jeg å gjøre matlagingen enklest mulig, slik er det også denne gangen - for denne lager seg stort sett selv
Denne gryta er sunn og god. Den putrer og lager seg nesten av seg selv, og det beste av alt. Du kan nyte den uken gjennom, da den bare blir bedre dag for dag
Hvitløk og krydder knuses i morter og blandes sammen med oljen. Gni inn lammelåret med blandinga. Ved grilling brukes også sterk varme til å begynne med, så lavere temperatur i ca
I påsken er det tid for lam og i India er det mest vanlig å spise geit. Rogan Josh er en klassisk rett fra delstaten Kashmir, som betegnes som Indias svar på Sveits
Å spise lam i påska er noko eg er vand med frå eg var lita jente, og vi fekk servert eit lammelår som var drege i pulk opp til hytta og steikt i vedfyrt omn
Påsken nærmer seg med stormskritt. Og lam har blitt en norsk påsketradisjon. For å prøve noe nytt, kommer her en oppskrift på marokkansk lam, servert med couscous
Gni lammelåret. godt inn med salt og pepper. Del hvitløk i tynne båter, stikk lommer i. steken med en kniv og stikk inn hvitløksbåter og rosmarinkvaster
Visste du at "påskelam" referer til Jesus. Heklet et påskelam. 18. 03. 2016 kl. 13. 04 i. Hobby. Ingen kommentarer. Jeg fant plutselig ut at jeg hadde et stort behov for påskepynt (alt vi har er fire kyllinger), men i disse trange tider har vi faktisk ikke råd til å handle pynt
Med påsken følger måltid med lam, og i dag har jeg laget Shepherd's pai for første gang. Dette er en klassisk engelsk rett, bestående av lam og grønnsaker og med et potetlokk på toppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.