Ta bort folien efter halva tiden och sätt ugnen på grill om du vill att fisken ska få lite färg. Jag ska inte trötta ut er med att berätta om alla våra timmari telefonkö, samtal med ett antal olika personer på Telias kundtjänst, avbrutna samtal och ytterligare några timmari telefonkö, nytt modem på posten som inte heller det fungerar fullt ut och en telefontekniker som inte kommer förrän nästa vecka, utan jag tänker istället ge er ett fiskrecept som jag lagade härom dagen
I dag viser jeg variasjoner med laks og torsk. Og når den itillegg kan varieresi det uendelige - ja da er det kanskje ikke så rart at Daniel får dette til lunsj sånn ca hver dag
Torskderimot- det ER godt (riktignok dersom man ikkespiser det fem ganger om dagen) hehe. Del torskiterninger og legg de sammen med reker i en ildfast form
Stek bacon i et par minutter- tilsett løk og stek til bacon er sprøtt. Dropp potetene og gjør fiskemiddagennydelig med det ultimatetilbehørettiltorsk, skrei og annen hvitfisk
Enkelt og greit-men sååå godt. -). Fisken er sprø utenpå, og "flaky" inni. For en innertier. (hvis du skal servere med ris, husk å sette den til kok litt før du begynner med fisken)
Torsk med søtpotetmos, aspargesbønner, sprøstekt spekeskinke og smelta smør. Me var så heldige å få middagsgjester denne søndagen og på bordet stod det
Salt - pepper. Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fiskenblirsaftig og velsmakende, ingenfiskekasserolle, ingenfiskelukt og fiskenblir helt perfekt "kokt"
ha kokte poteter, ris eller nan-brødtil. Og torsk smaker herlig med littspicytilbehør. Sausene fra Pataks er spennende og eksotiske og kan brukes til mye
Etter dagens treningsøkt på Bakken Helse passa det veldig godt å lage en enkel fiskerett. Resultatet ble overraskende godt og jeg deler gjerne oppskrifta med flere
Fritertfisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
(Jeg brukte torsk, den bare falt litt fra hverandre på slutten der. - Silje Bjørnstad - . Sammen med en valgfrifiskefilet og noen agurkskiver var det bare enda bedre
TwitterFacebookGoogleE-postSkrivutLik dette. Keeper’n har vært littleifisk en stund og kun spist rød fisk, men denne torskenihvit saus fikk ben å gå på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.