Påskegodis
weltraummieze
weltraummieze

Påskegodis

  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Bringebær & Mascarpone
  • 1 ss sukkerfri bringebærgelepulver
  • 2-4 * ss gelatinpulver
  • 1 dl kaldt vann
  • 100 g mascarpone
  • Jordbær & Fløte
  • 1 ss sukkerfri jordbærgelepulver
  • 2-4 * ss gelatinpulver
  • 1 dl kaldt vann
  • 1 dl kremfløte.
  • Velvety Vanilla
  • 3-5 * ss gelatinpulver
  • 4-5 strøkne spiseskjeer Sukrinmelis**
  • 20 dråper vaniljeessens - smak deg fram
  • 0,5 dl vann
  • 1,5 dl fløte eller 150g mascarpone

Instruksjoner

    Bringebær & Mascarpone
    La gelatinpulver og sukkerfri gelepulver oppløse i vannet.
    Varm mascarpone.
    Ha geleblandingen i mascarponen og bland godt.
    Hell over i små silikonformer og avkjøl i minst 1 time.

    Jordbær & Fløte
    La gelatinpulver og sukkerfri gelepulver oppløse i vannet.
    Varm fløte til kokepunkt.
    Ha geleblandingen over i fløten og bland godt.
    Hell over i små silikonformer og avkjøl i minst 1 time.

    Velvety Vanilla
    La gelatinpulver oppløse i vannet.
    Varm fløte/mascarpone, Sukrinmelis og vaniljeessens til kokepunkt.
    Ha geleblandingen over i fløten/mascarpone og bland godt.
    Hell over i små silikonformer og avkjøl i minst 1 time.
    Merknad
    TIPS 1 : Des mer gelatinpulver du bruker des mer "vingummiaktig" blir de. Med 2 ss vil de bli mer kremete inni. Sukrinmelis kan byttes ut mot annen søtning, men vær obs på at søthetsgrad varierer i de ulike produktene

    TIPS 2 : Du kan bytte gelatinpulver med gelatinplater.2 gelatinplater tilsvarer 1 ss gelatinpulver. Jeg fikk best resultat med gelatinpulver:) Godteriene bør oppbevares kjølig.

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.