På korn derimot er det syre som er mest effektivt på grunn avfytinsyren. Jeg har tidligere trodd at syre også gjør susen like godt som salt, for å nøytralisere antinæringsstoffer i nøtter og frø- og har fått mange tilbakemeldinger fra lesere på at de tåler nøtter og frø bedre når de er bløtlagt i syrlig medium, men salt er altså enda mer effektivt
Knasende sprø havreflarn, multer og bløtpisket krem gjør dette til enknasendegod dessert. Å finne en helt urørt multemyr full av gylne perler kan rett og slett utløse hjerteklapp, og kan sammenlignes med å ha funnet det reneste gull
I går kom de rosa makronene mine på lesernes VGpåvg. Jeg vil også takke for alle koselige kommentarer her påbloggen og påfacebooksiden til My Little Kitchen
Så kan du helle over på flasker. DET ER EN STOR INTERESSE FOR MIN TIDLIGERE OPPSKRIFT PÅ ARONIASAFT. Jeg foretrekker å blande litt i et glass med eplejuice
La bunneneavkjøle helt påristen. Vaske formene, smør de på nytt, og gjenta hele prosessen. om at dette kunne bli litt kjedelig på smak for de fleste, formkake med
Så ligger du de knuste kjeksene i enform, bre over ostekremmen og strø over bær etter eget ønske. Er også passelig å lage dette etter man har servert middag, tar akkurat passe tid før man pleier å bli klar for dessert eller kaffemat
Der kan du vinne en nydelig gavepose med lommeplanlegger, Aqua nøkkelring, gavelapper "For You og klistremerker som er supre til alt fra lapper pågaver, på bokser, som navnelapperpå bøker osv
Oppskriften fant jeg påVG mat, oppskrift laget av Lise Finchenhagen. Her droppet jeg nøttene grunnet en nøtteallergi, Hakket nøtter og hadde påtoppen, påhalvpartenavkakenistedenfor
Vaflene har mild smak og passer godt til det meste avpålegg. Jeg legger de ferdigstekte vaflenepå rist med et kjøkkenhåndkle over etterhvert som jeg steker
Denneoppskriftenpå Lapper finner du forresten i dagensutgaveavVG - hvor jeg siden juli har en fast spalte hver søndag der jeg gir leserne tips om deilig kake eller dessert til helgen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.