Blant annet lammekoteletter. Til lammet er det godt med hvitløk og rosmarin. Og potetbåter. Del en hvitløk, og legg feddene (gjerne med skallet på) innimellom potetene
Kokt skinke medovnsstektepotetbåter og kinakål. En mager og god middag. Jeg har hentet inspirasjon fra Grete Roedes "Lett og mett", men har foretatt noen justeringer
Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Stek potetbåtermed parmesan, hvitløk, urter eller som her, med krydder. Det er kjekt å variere litt med potetene, det er lettvint og smaker godt, det blir liksom en helt annen rett når potetene er annerledes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.