Press vannet ut av gelatinplaten og bland det godt ut med ca 1-2 ss kokende vann (varm litt vann i en kopp i mikroen eller tilsvarende). Bunn Havrekjeks - 75 gram Smør, romtemperert - 1,5 ss Kanel - 1/4 ts Ostemasse Gelatin - 1 plate Kremfløte - 1,5 dl Kremost naturell, romtemperert - 75 gram Vaniljestang - 1 stk Melis - 2 ss Sitron, helst økologisk - 1/2 stk Vann - 1-2 ss Eplefyll Epler - 2 stk Sukker - 2 ss Vann - 2 ss
Første dagen lagde jeg Baby Back-Ribs på min nye pellets grill, en elektrisk Memphis. Dagen etter laget jeg min nye «gastronomiske sommer-hit», laksegryte på fransk manér
Potetbåter. Jeg har flyttet for meg selv, og fra å lage middagsretter til 4, blir utfordringen å lage god mat till 1-2-3, alt etter som, og ofte er antallet veldig usikkert. Nok til 1-2-3-4. 4 kyllingbryst - (det ble for mye, men restene kunne brukes både i salat, og som middag til 1, sammen med resten av sausen. 1-2-3-4
Kokt skinke med ovnsstektepotetbåter og kinakål. En mager og god middag. Jeg har hentet inspirasjon fra Grete Roedes "Lett og mett", men har foretatt noen justeringer
Med bacon kan mirakler skje - og dét uten avanserte trylleformularer. Til 2-3 posjoner trenger du omtrent. 2 middels store søtpoteter7-8 strimler bacon Ca 1 teskje spisskumminFersk kvernet pepperSik gjør du det. Stek retten i 20-30 minutter, til søtpotetene er møre og baconet sprøtt. 7-8 strimler bacon
Kok inn kraften til det blir ca 3-4 dl. Rør inn 1-2 ss maizenamel som er rørt ut i 1 dl rødvin. Møre lammeskanker med grov rotmos, bakt eple og en enkel rødvinssaus
TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utLik dette. 4-6 laksefileter. Relatert 4-6 laksefileter. Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
Kotelettene legges opp på tallerkener og serveres med de varme friterte squash-skivene. 1-2 squash, skjært i 1- 1,5 cm tykke skiver. 1-2 squash, skjært i 1- 1,5 cm tykke skiver
Laks, potetbåter og rømmesaus 2017-02-07 19. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 4 laksefileter 4 poteter 1-2 ss flytende smør 2 ss parmesan-krydder (eller fersk parmesan) salt og pepper. Rømmesaus 1 ss smør 3 ss hvetemel 4 - 5 dl melk 1 dl rømme 1 ts salt. 1-2 ss flytende smør 2 ss parmesan-krydder (eller fersk parmesan) salt og pepper
-justanotherfoodstory. En fin siderett om høsten som passer til de fleste kjøttyper. Perfekt kombinasjon av søtlige søtpotet, saltede bacon oog nøtteaktig smak av skogssoppen
Stek potetbåter med parmesan, hvitløk, urter eller som her, med krydder. 3-4 poteter. Ringle over god olje, strø på salt og krydder og sett potetene i stekeovnen ved 200 grader i 25 - 30 minutter. 3-4 poteter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.