Men her kommer mandagens oppskrift- Torskikarrisaus, kjapt, enkelt og godt. Lovet flere middagsinnlegg med oppskrift denne uke, det har så langt uteblitt
Her får dere en ny oppskrift på skrei/ torsk (fritt valg hva dere velger). Skreien lever i Barentshavet, men fra januar tilapril kommer den til Norskekysten for å gyte
Torsk med søtpotetmos, aspargesbønner, sprøstekt spekeskinke og smelta smør. Me var så heldige å få middagsgjester denne søndagen og på bordet stod det
Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt tiltorsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak iskrei, da sesongen er noe begrenset
Du kan bruke samme fremgangsmåte på ørret, steinbit og torsk. Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med friskpersille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittetfennikel, kål og løk
Torsk dampet ihvit saus med rotgrønnsaker og poteter. Den får frem den gode torskesmaken. Inspirasjonentil denne vanvittig smakfulle og lettvintefiskemiddagenfikk jeg av et bilde jeg så på Instagram som Smalhans, en restaurant i Oslo, hadde lagt ut
Jeg ble oppfordret av Godfisktil å delta på deres Instagram konkurranse om å komme opp med tips og gode oppskriftertiltorskemiddag og hashtagge de med #codshare
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.