Plasser torskefileten midt i formen og pensle på et godt lag pesto. Pesto er en er en italiensk saus laget på spinat, basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Press sitronsaft over torskestykkene og smør på pesto. Server ovnsbakttorsk med ris ved siden av. Skjær torskefilet i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper
Resultatet blir en nydelig og sunn hverdagsmiddag på overraskende lite innsats. Store og saftige torskebiter med reker og tomater i nydelig ostesaus med smak av chili, hvitløk, paprika og persille
Server sammen med torsken og dryss gjerne litt ekstra karripulver på toppen. 2 stk torskefilet1 boks kokosmelk1 liten rødløk1,5 ss karripulverUlike valgri grønnsaker (Jeg brukte 1/2 pose selskapsblanding og 1/2 pose aspargesbønner). Stek de i stekeovn på 180 grader i ca 10-12 minutter. 2 stk torskefilet
Ca 700 gr torskefilet (fersk eller frossen)2 brokkoli 1 gul løk3 fedd hvitløk6 gulerøtter2 røde paprikaLitt olivenoljeMeierismørSalt og pepperSlik gjør du. Sett stekeovnen på 200grSkjær brokkoli og gulerøtter i små buketter/biterLegg i en ildfast form og drypp litt olivenolje overSett inn i ovnen ca 10 minutterImens skjærer du løk i små båter og hvitløksbåtene i tynne skiver. Etter 15 min taes den ildfaste formen ut av ovnen og legg på løk, hvitløk og paprika sammen med brokkkolien og gulerøttene. Salt og pepreLegg på en klatt meierismør på hvert fiskestykkeSettes inn i ovnen ca 15-20 min ( dette avhenger av tykkelse på fiskefiletene, sjekk tiden slik at ikke fiskestykkene blir tørre). Ca 700 gr torskefilet. 15 min taes den ildfaste formen ut av ovnen og legg på løk, hvitløk og paprika sammen med brokkkolien og gulerøttene
Jeg kan selvsagt ikke lage torskenpå samme måte hver gang så derfor må jeg finne på selv, eller finne nye oppskrifter på nettet som jeg får inspirasjon fra
Skjær torskefiléeten i terninger og legg oppå grønnsakene. Til 2-3 porsjoner400 gram torskefilét500 gram wokgrønnsaker eller andre frosne grønnsaker5 små poteter DijonsennepDill Sitron Eventuelt litt salt og pepper. Stekes på 225 grader i 30 - 35 minutter (til fisken er gjennomstekt). 400 gram torskefilét
Lag sausen etter anvisning på pakken og hell den over. Skjær torsken i serveringsstykker. Legg torskestykkene over grønnsakene og dryss over litt salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.