En litt annerledes oppskrift enn i boka, men fortsatt ganske lik.
Pisk egg og søtning til eggedosis, tilsett det tørre og ha i melk til du får en tykk muffinsrøre. Hell i 6 former og inn i ovnen på 170 grader i ca 20 minutter Jeg har kjøpt donut-former på e-bay.
Sett de kjølig (gjerne i fryser) mens du smelter mørk sjokolade i mikro eller vannbad, og dypp donutsen (et par ganger) i sjokoladen.
Hver donut med sjokoladetrekk inneholder 78 sunne og proteinrike kalorier.
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form. Smør pesto på toppen av fiskestykkene og strø baconbiter over
Retten ble i tillegg servert med potetmos ogovnsbakte cherrytomater og smakte nydelig. Jeg synes det er viktig å spise fisken når den er i sesong, og nå er det jo tid for torsk igjen
Ovnsbakttorsk med søtpotet og spekeskinke. Torskog steinbit er to favoritter hos meg, og begge fortjener litt ekstra godt tilbehør – både for smakens skyld, men også for å holde deg mett lengre
I dag tok jeg fatt på en fiskemiddag og laget ovnsbakttorsk med potetmos. Torsk i seg selv kan være noe smakløst, men med gode smaker som spekeskinke, salt og pepper, sitronsaft og en god potetmos, blir torsk forvandlet til et luksusmåltid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.