Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
salat som tilbehør. Kok gulrøttene i lettsaltet vann i noen minutter. Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fiskeni en smurt, ildfast form
Retten ble itillegg servert med potetmos og ovnsbakte cherrytomater og smakte nydelig. Jeg synes det er viktig å spisefisken når den er i sesong, og nå er det jo tid for torskigjen
Ovnsbakttorsk med søtpotet og spekeskinke. Torsk og steinbit er to favoritter hos meg, og begge fortjener litt ekstra godt tilbehør – både for smakens skyld, men også for å holde deg mett lengre
Denne torskeretten smaker veldig godt, samtidig som den er både sunn og allergivennlig. Nå har jeg endelig fått testet den gule pestoen tilHelios som jeg har tatt inninettbutikken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.