Jeg har brukt to ildfaste former som får plass i stekeovnen samtidig, har du ikke to slike former så bruk en stor form og lagplass til fisken i samme form som grønnsakene
Når sausen er kokt opp tilsetter du rekene og skrur av platen. Store og saftige torskebiter med reker og tomater i nydelig ostesaus med smak av chili, hvitløk, paprika og persille
Klar til servering ♥. Jeg serverte den med ovnsbakte poteter i dag. Hvis du vil lage pesto selv. Torsk inneholder masse sunne næringstoffer og er spesielt rik på vitamin D, B12 og selen. 800 g torskefilet, uten skinn og bein. Stekes ytterligere i 15-20 minutter til torsken er gjennomstekt. 800 g torskefilet, uten skinn og bein
Idag starter eg med ovnsbakt tosk, søtpotetmos og frisk salat -. Mange kan synes torsken er kjedelig og smaklaus, men med riktig tilberedingsmetode og tilbehør så kan det bli eit skikkelig festmåltid altså
Jeg lager gjerne ris el. Ca 700 gr torskefilet (fersk eller frossen)2 brokkoli 1 gul løk3 fedd hvitløk6 gulerøtter2 røde paprikaLitt olivenoljeMeierismørSalt og pepperSlik gjør du. Salt og pepreLegg på en klatt meierismør på hvert fiskestykkeSettes inn i ovnen ca 15-20 min ( dette avhenger av tykkelse på fiskefiletene, sjekk tiden slik at ikke fiskestykkene blir tørre). Ca 700 gr torskefilet
Retten ble i tillegg servert med potetmos og ovnsbakte cherrytomater og smakte nydelig. Jeg kan selvsagt ikke lagetorsken på samme måte hver gang så derfor må jeg finne på selv, eller finne nye oppskrifter på nettet som jeg får inspirasjon fra
En god klatt smør. Torskefiletter. Hell deretter av kokevannet og bland inn en stor spiseskje smør. Del opp sukkerertene på langs og bland de sammen med smørstekt champinjong rett før servering
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.