Det smaker helt utrolig godt som tilbehør til middag, og brukes som en “dip” på samme måte som hummus, eller som en forrett med brød eller salte knekkebrød til
Next transfer cauliflower pulp to a large bowl and add in egg, mozzarella, parmesan, coconut flour, garlic powder, oregano, salt and freshly ground black pepper
I Midt-Østen er denne aubergineretten en storfavoritt. -) Mange steder går den under navnet Mutabbal. Olivenolje, hvitløk, nøtter, persille, yoghurt, sitron, tahini, granateplefrø og tomat er alle på næringstoppen i supermatlisten
I stedet smaksettes auberginen med syrlige smaker – granateplesirup, urter og tomat. Ifølge bloggen Syrian Foodie in London, drevet av en syrisk lege bosatt i Storbritannia, er begrepsbruken relativt entydig i Syria, hvor dippen med tahini heter moutabal og den syrlige heter babaganoush
Auberginedip (BabaGanoush). RØDBETE - OG QUINOAKJEKS MED AUBERGINDIP. Quinoa dyrkes hovedsaklig i Sør- Amerika, men nå har altså Heramb Gård prøvd å dyrke den i Norge og klart det
Dip kan også benyttes til fingermat og som saus til både for- og hovedretter. Når det gjelder tomatketchup finnes det ingen alternativer til Heinz, bensinstasjonketchup vil ødelegge smaken fullstendig
Pour the first layer of the cheesecake filling over the cooled crust, tap it on the counter a few times tomake sure it is level and that there are no bubbles, put it in the refrigerator for one hour, before you start on the next layer
Det blir ikke mindre attraktivt av at det smaker supergodt, er billig og enkelt å lage. I det siste har jeg laget dip av store hvite bønner med sitron,olivenolje og cumin
- Marte. Blend it all together, and add water at last. Den smaker overraskende søtt og er ganske tykk, men kan vannes ut hvis du foretrekker en litt mer flytende konsistens
The almonds has a roastedflavour and gets a thin layer of caramel that melts on the tongue. A teaspoon or two of cinnamon makes the almonds extra Christmassy and you can try adding other flavours as well
- Marte. If you’re using a big mold, you’ll need to double the recipe. De fleste rynker på nesen når jeg spør om de har smakt juicekake før, nettopp fordi ikke så mange har hørt om det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.