Slil lager du en sunn, smakfull og enkel libanesisk meze. Babaganoush er en typisk meze rett fra Libanon laget av bakt aubergine blandet med hvitløk, tahini, sitronsaft og krydder
Derfor har jeg valgt å kalle denne syrisk babaganoush – også siden den er løst basert på nettopp denne syriske bloggens ganske så omtrentlige oppskrift
BabaGanoush er en rett fra Midtøsten som er basert på aubergine, tahini, olivenolje og sitron. På arabisk betyr BabaGanoush “pampered papa” eller “coy daddy” som muligens stammer fra de royale trakter
Babaganoush stammer fra Midtøsten, og brukes som pålegg og dip. Babaganoush finnes i utallige variasjoner, men basisen er grilla aubergine, tahini, olivenolje og hvitløk
Libanesisk mat er aldri feil. Vi bytter gjerne ut Tex Mex på fredagen med libanesisk en gang i blant. For meg er tabouleh og hummus obligatorisk til all libanesisk mat (mulig libanesere mener jeg tar feil her)
Fattoush er en herlig libanesisk salat med brødkrutonger (slik lager du brødkrutonger. Jeg har spist ALT for mye i helgen så i dag blir det lett middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.