Jeg har igjen prøvd en av oppskriftene til Manuela fra bloggen Passion for baking. Denne gangen prøvde jeg meg på en nydelig pai, en garantert favoritt blant ostekake elskere
Ostepai- og filmdate. Det er det vi driver med ikveld. )Deig. 125g smør3 dl hvetemel1 eggeplomme1 ss fløte1 ss vannSmuldre smør i melet og bland inn resten av ingrediensene
18 cm i diameter er nok pai til 2 sultne personer, og til denne ostepaien brukte jeg. 18 cm i diameter er nok pai til 2 sultne personer, og til denne ostepaien brukte jeg
Paideig. 100 gram meierismør. 3 dl mel. 3 ss vann. . Kna sammen ingrediensene. La stå kjølig i 10 min før du kjevler ut, stapper deigen i paiform/ildfast form, prikker bunnen med en gaffel og steker i noen minutter på 225 grader til deigen ser lett gylden ut
I dag bestemte jeg meg for å lage vegetarmat til middag. ) Meatless monday. ) Når jeg improviserer på kjøkkenet så går det enten rett i d*ss eller veldig veldig bra
Det er ricottaost og spinat i fyllet, og paien er et fint alternativ til vanlig ostepai. Her følger en oppskrift på spinatpai (crostata di spinaci) som jeg fant i en italiensk kokebok
Hvis det samler seg opp osterester i kjøleskapet, hvorfor ikke lage en ostepai. Denne smaker deilig både alene med en blandet salat til eller med spekekjøtt, røkelaks og stekt bacon ved siden av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.