Ved andre servering skal kjøttet skal skjæres i skiver og serveres med en sursøt løksaus, som også lages på suppekraften, grønnsaker fra suppen -og kokte poteter selvfølgelig
Kok opp vann med laurbærblader og hel hvit pepper. Skum godt av fettet med en øse underveis. Dryss over salt og la det trekke under lokk til kjøttet er mørt, ca
Det salte lammekjøttet har fått koke en stund, flesket er lagt i, og løken med istukne nellikspiker gir, sammen med laurbærbladene en deilig smak til retten
Gjenta med vårløken. Kok den inn som beskrevet, bland inn det ferdigstekte kjøttetog vend godt. Her i huset kaster vi ikke mat unødig, så i går ble lørdagens svinestrimler plutselig teriyaki kjøtt
Skjær løken i skiver og brun raskt før den tilsettes i sausen sammen med laurbærbladet. Brun kjøttet 2-3 minutter på hver side, og legg det over i sausen. Senk temperaturen og la det trekke 20-30 minutter, til kjøttet slipper beinet
Smak til med salt og pepper. Spe med ca kraft. Brun kjøttog stek hakket løk. Herlig høst- og vintermat. Serveres med kokte poteter, grønn ertestuing og rørte tyttebær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.