Godt er det - med kylling og pesto på hvit pizza ♫. Server pizzaen rykende varm med litt frisk babyspinat eller ruccola på toppen -og litt ekstra pesto i en skål ved siden av
Du kan variere oppskriften ved å bruke andre typer ost. Ha deigen ut på et melet bord og del i emner. Stek kyllingfilet på begge sider i en varm panne med smør, ca
Ta stekeplaten ut av ovnen og dra bakepapir med pizzabunn over på platen. Sett deigen til heving i ca 45-60 minutter på et lunt sted. Tilberedning Del bunnene i 3 og kjevle de ut til tynne bunner på hvert sitt bakepapir. Sett ovnen på 275 grader, og ha gjerne stekeplaten stående i nederst i ovnen mens den forvarmer. La de heve ca 15 minutter før du legger på fyllet
Tenkte jeg skulle prøve crème fraîche istedenfor tomatsaus på pizzaen. For å balansere det litt lagde jeg noen litt sterke taco-kjøttboller til å ha oppå
litt salami med fennikelfrø på toppen. Tilsett så soppen over og spre litt talleggio rundt på pizzaen. 1 håndfull ruccola om du ønsker på toppen. Stek den så i 10 minutter på 250 grader
Jeg har en oppskriftpå det HER og HER. Hvit pizza betsår av creme fraiche, kylling og tomat, og er kanskje ikke det første du tenker på når du skal lage hjemmelaget pizza
Det er ingen naturlov som sier at man MÅ ha tomatsaus på pizza. Kjevle tynt direkte på stekebrettet, du trenger ikke bakepapir eller smøring, men pass på at det er litt mel mellom deigen og brettet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.