Smelt også margarinen og ha det sammen med melka. Så tar du sukker og salt. Kok melken til den er ca. Deretter tar du gjær ogblanderdet sammen med melka og smøret
Da trenger du denneoppskriften. Oppskriftog foto. Enkle ingredienser, INGEN knaing, INGEN etterheving, INGEN utrulling ogkjempegode rundstykker - ja takk
Bland alt det tørre og tilsett smør ogmelk-blandingen. Pensle rundstykkeneog strø enten solsikkekjerner, sasamfrø eller havregryn på toppen før steking
Denneoppskriften er en av mine absolutte favoritter. Oppskriftog foto. Enkle ingredienser, ingen knaing, ingen etterheving, ingen utrulling ogkjempegode rundstykker - ja takk
Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake
Denneoppskriften gir deg sunne, grove og smakfulle rundstykker. Ingredienser 2 dl havregryn 250 g cottage cheese 50 g tørrgjær 1 ts salt 3 dl havremel 4 dl hvetemel 7 dl sammalt hvete, fint (eller en blanding av fint og grovt) [
I dag har jeg et godt frokost- og lunsjtips til dere. Utrolig enkle å lage, ogdet tar ikke lang tid. Gode med både salt og søtt pålegg, og et glass melk til – håper det smaker
Idag er det Lasagne dag her i huset så nå holder vi på å lage det til middag, men sidendet er søndag og helg så kommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.