Har du lyst til å bake gode og groverundstykker til matpakken, men synes det er et ork. Enkle ingredienser, INGEN knaing, INGEN etterheving, INGEN utrulling og kjempegode rundstykker - ja takk
Bland alt det tørre og tilsett smør og melk-blandingen. ♥ 7 dl melk ♥ 650 g hvetemel (kan bruke grovere mel) ♥ 250 gram sammalt hvete grov ♥ 100 gram lettkokte havregryn ♥ 1 pakke tørrgjær ♥ 1 ss ferskere bakst fra idun ♥ 1,5 ts salt ♥ 1 ss sukker (kan sløyfes) ♥ 1 egg. Bak ut deigen med mel og lag 12-16rundstykker (de hever mye etterpå så ikke lag dem for store). 7 dl melk ♥ 650 g hvetemel (kan bruke grovere mel) ♥ 250 gram sammalt hvete grov ♥ 100 gram lettkokte havregryn ♥ 1 pakke tørrgjær ♥ 1 ss ferskere bakst fra idun ♥ 1,5 ts salt ♥ 1 ss sukker (kan sløyfes) ♥
Uten å skryte – her er verdensbeste pizzasaus. Verdensbeste pizzasaus. 1-2 ss sukker. 1-2 ss sukker. Hemmeligheten ligger i å tilsette litt honning og litt spisscumin…
Ingenting er som nybakte groverundstykker. 50 g solsikkerfrø - finmalt. 30 g sesamfrø - finmalt (evt. Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker). Stek rundstykkene i 15 - 20 min ved 180 grader. ♥ Tove 50 g solsikkerfrø - finmalt. 30 g sesamfrø - finmalt (evt
Hjemmelaget Tiramisu - verdensbeste dessert. Idag er det Lasagne dag her i huset så nå holder vi på å lage det til middag, men siden det er søndag og helg så kommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
DelFacebookTwitterE-postSkriv utPinterestStumbleUpon. Verdensbeste sjokoladekake. Dette er en kake/pai med mye sukker og kalorier, men den er den beste jeg har smakt
Den bør være fudgy, myk og litt klissete- med en rik smak av deilig sjokolade, nesten konfektaktig. Den store mengden sjokolade krever at etter steking, oppbevares kaken kjølig i et døgn- slik at den får satt seg
2-2,5 ts salt. Kok deretter sausen i ca 4-5 minutter etter at den er spedd ut. Det er sikkert mange av dere som kjøper kjøttkaker til familiemiddagen, og mange tenker sikkert også at de ikke har tid til å lage de selv
Fra Trines Matblogg -. Fra Trines Matblogg -. 5 dl væske (melk, vann eller juice), 20-25 grader 3 ss sukker 50 gram gjær 3 ss olje 2 dl byggmel 3 dl grovbakstmel 3 ts salt 13-15 dl hvetemel. Elting og kutting «stresser» deigen og glutenet har derfor best av å hvile i ca 15-20 minutter før du jobber videre med deigen. La brødene etterheve under klede i ca 35-40 minutter. Stek brødene på nederste rille i ovnen ved ca 200 grader i 40-45 minutter. 5 dl væske (melk, vann eller juice), 20-25 grader 3 ss sukker 50 gram gjær 3 ss olje 2 dl byggmel 3 dl grovbakstmel 3 ts salt 13-15 dl hvetemel. Elting og kutting «stresser» deigen og glutenet har derfor best av å hvile i ca 15-20 minutter før du jobber videre med deigen. La brødene etterheve under klede i ca 35-40 minutter. Stek brødene på nederste rille i ovnen ved ca 200 grader i 40-45 minutter. 5 dl væske (melk, vann eller juice), 20-25 grader 3 ss sukker 50 gram gjær 3 ss olje 2 dl byggmel 3 dl grovbakstmel 3 ts salt 13-15 dl hvetemel. Elting og kutting «stresser» deigen og glutenet har derfor best av å hvile i ca 15-20 minutter før du jobber videre med deigen. La brødene etterheve under klede i ca 35-40 minutter. Stek brødene på nederste rille i ovnen ved ca 200 grader i 40-45 minutter
I dag skal jeg friste dere med denne himmelske browniesen pyntet med et hjerte av melis. Denne herligheten faller garantert i smak hos alle kake og sjokolade elskere
Verdensbeste, kvæfjordkake, nasjonalkake, kongekake, drømmen. Stekes midt i ovnen på 165-170 grader i ca 35 min. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter 125 g margarin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.