600 g
karbonadedeig 2 ss tomatpuré 2 ss ketchup u/sukker 2 ts paprikapulver, 2 ts spisskummen, salt og pepper en klype kanel 1/2 purreløk 2 gulrøtter en pose grønnkålmix
Jeg har aldri hatt så veldig sans for grønnkål, og har slitt med bruksområder for denne kålen. Her kommer en sunn og god snacks for de som vil unngå potetgull for en periode, leve litt sunnere eller bare vil prøve noe nytt og spennende
Tilsett litt paprika krydder og salt/pepper i karbonadedeigen. karbonadedeig. salt og pepper. Kok opp lettsaltet vann mens du begynner å steke karbonadedeigen sammen med oppkuttet løk
Miks sammen grønnkål, banan, avokado, og pære i en blender. Blogg. Her er oppskrift på en sunn grønnkål smoothie som passer like godt som frokost, lunsj, mellommåltid eller kvelds
Idag vil vi dele en sunn og god oppskrift med grønnkålog quinoa. Blogg. Dette er en supersunn rett proppfull av vitaminer, proteiner, antioksidanter og mineraler- og det beste av alt
Karbonadedeig stekt med paprikapulver, cummin, kanel, oregano, hvitløk, salt og pepper. Og så, i stedet for å tilsette en boks med hakkede tomater som vanlig, så hadde jeg i litt ketchup og grovsterk sennep
Grønnkål er i vinden som aldri før og det er heller ikke så rart. Kålen minker i volum når du steker det lett, du kan jo bruke det til alt og smaker sikkelig godt
Den inneholder grønnkål som har masse vitaminer, mineraler og kostfiber og betegnes som en «supergrønnsak», samt masse andre næringsrike grønnsaker som bønner, paprika og gulrøtter
Jeg har valgt å bruke grønnkål, flaskegresskar, shiitake, aroma sopp og hvite bønner, er næringsrike grønnsaker som ikke bare gir en kraftig og fyldig smak til suppen, men også tektur med noe å tygge på
Vask og riv av grønnkålen fra de harde stilkene - jeg bruker kuk bladene. Den topper listen over grønnsaker når det gjelder innhold av vitaminer og mineraler
Strålende enkelt, kjempesunt med lite kalorier og som sagt veldig godt. passe mengde grønnkålblader. Ei venninne ga meg oppskrifta, og for å ha noe til vår aperitif på fredagskveld
Denne gangen brukte jeg altså chorizo og tomatris som tilbehør. Jeg har blitt så glad i grønnkål at jeg bruker det i forskjellige varianter flere ganger i uken
Og min dater har vært kattepasser og hun hadde brukt opp de knuste tomatene. Men det ble liksom veldig lite å lage vanlig pasta og tomatsaus av, men da er det jo bra jeg er løsningsortjenter og uredd
Grønnkålen er pakket med jern, fiber, antioksidanter som betakaroten, vitamin A og C. Planten kan faktisk overvintre, og den skal helst ha en frostnatt før innhøsting
Da jeg satt oggooglet om grønnkål kom jeg over en interessant artikkel om hvorfor grønnkål er så vanskelig å få tak i Norge og hvorfor grønnsaken ikke er så populær blant folk
Gresskar, kikerter oggrønnkål får en runde i stekepannen sammen med olje, hvitløk, salt og pepper før man blander inn fetaost, soltørket tomat, vårløk og ristede kjerner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.