Jeg hadde ikke hasselnøttolje, så den ble erstattet med druesteinolje, noe som også fungerte fint. I mangel av kjørvel, erstattet jeg den med bladpersille
I stedet for sennep og timian kan du også "spice" den litt opp med litt wasabi. Her en ganske stor porsjon og noen tips til hvordan man kan variere dressingen
Sammen med en valgfri fiskefilet og noen agurkskiver var det bare enda bedre. Jeg er sikker på jeg kan gomle råkostsalatog denne dressingen til det tyter ut av ørene mine, for dette smakte godt
Erstatt gjerne noe av det med annen fisk også. Bland alle ingredienser sammen i en ildfast form (unntatt eggehviter og griljermel), pisk sammen eggehvitene så det blir helt stivt, vend dette forsiktig inn i gratengen
Lag hvit saus ved å smelte smøret i en kasserolle, det skal ikke bli brunt, ha på melet og spe med varm melk litt etter litt mens du rører kraftig slik at det ikke blir klomper
Jeg kjøpte med meg ferske fiskekaker av steinbit med litt hvitløk fra Sjøveien, hvor jeg jobber. Denne gangen ble det en råkostsalatog litt kokte poteter
Hvetemel med litt salt og pepper. Start med å tine fisken i mikroen. Som så mye annet er fiskepinner best når du lager dem selv - og det er ikke vanskelig heller
Server kylling tikka masalen sammen med dampet ris ogråkostsalat. Jeg har laget denne retten noen ganger nå, og har i grunn tenkt at jeg burde dele den med dere opp til flere ganger
Det er SÅ enkelt, og idag vil eg dele en utrulig god oppskrift med dere. For det første så innholder kjøpt fiskegrateng minimalt med fisk, for det andre så smaker heimelaga åttehundreganger bedre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.