Oksegryte fra Provence
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 låk, skåret i 4 båter
  • 3 hvitløksfedd, skrelt og knust
  • svart pepper
  • en klype allehånde
  • suppekvast laget av 4 kvister hver av frisk timian og rosmarin, 1 laurbærblad og appelsinskall
  • 6 dl kraftig rødvin
  • 2 ss olivenolje
  • 250 g salt flesk
  • 6 skiver bacon eller 2 biter fleskesvor
  • 2 store gulrøtter, skåret i tykke skiver
  • 500 g plommetomater, flådd og skåret i 4 båter
  • 125 g svarte olivener, helst Nicoise-oliven
  • 60 g tørket steinsopp eller 250 g frisk skogsopp
  • salt
  • 90 g fersk pasta pr. person, f.eks. tagliatelle

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.