Dette er den perfekte søndagsmiddag på en hustrig høstdag enten du skallagemiddag til to eller mange, for når du først har fått alle ingrediensene i gryten, lager den seg selv i stekeovnen
La dette blande seg godt noen minutter før du tilsetter tomatpurè. Camilla♥ Oppskrift på oksegryte. no og jeg har egentlig bare byttet ut lam med oksekjøtt
Denne oppskrifta på oksegryte putrer for seg selv, mens du tarsøndagsturen. Oksegryte. Du kan gjerne ha et par dl vann i stekepanna og la det koke opp, du får da en fin kraftfra kjøttet som har vært stekt der
Denne gryten har en litt annerledessmak enn det som er vanlig når manlager en oksegryte. Gryten egner seg godt som gjestemat, og den kanlagesdagen i forveien
Blandsammen boksen med hakkedetomater, chilisaus, vin, litt presset sitron og krydder. Dette er mat som jeg elsker å lage, her kan du forberede alt i god tid på forhånd, og bare sette formen eller gryten i stekeovnen i passelig tid før måltidet
Men det seige kjøtet er det beste når det får koke lenge, så det handlar berre om å vere tolmodig. I daghar eg laga ei kjøttgryte med rotgrønsaker og paprika
Jeg er veldig glad i den syrlige smakenman får ved å blandetomatpuré med meieriprodukter og når manblander det med massegrønnsaker og mørt kjøtt så må det jo bli bra
Ha litt olje i gryten og lagrønnsakene og soppen få surre litt i oljen før du tilsetter tomatpure. Lettvint middag hvis du skalhamange til bords, og som tilbehør passer det meste, potetmos er kjempegodt, eller en god salat
Den kanlages i god tid og kanvarmes opp og smakes til rett før servering. Fortsett med å steke soppen, sjalottløken og ta med hvitløken, gulrøttene helt til slutt og tomatpureen også
Ha soppen over i en gryte, ha mere smør/olje i stekepannen, del sjalottløken i to på langs og la den få surre til den begynner å få farge før du legger den i gryten sammen med soppen
Denne oksegryten er ikke barelavFODMAP, den er også fri for både laktose og gluten. Den er også ideell å lage når du venter mange gjester og den passer supert som søndagsmiddag
Ikke la den stå den blir fort misfarget. MEN DE KOMMER JO AV OG TIL. Ta en håndfull potetmasse, klem den godt sammen og legg i panna og trykk til ei flatkake med stekespaden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.