Hvitløksmør og kryddersmør Ha ingrediensene til hvitløksmør over i den ene bollen med smør og ingrediensene til kryddersmøret i den andre bollen med smør Bland krydderet lett inn i smøret Bruk en håndmikser og miks krydderet godt inn og miks til smøret blir litt fluffy Fordel deigen på et plastfolie, rull til en pølse, vri endene hver sin vei til du får en fast pølse
Ved siden av serverte vi salat og råstekte poteter med maldonsalt samt rødvinssaus. I går hadde vi besøk og i den anledning serverte vi oksefilet svøpt i seranoskinke
Oksefilet. Del kjøttet på langs så du får to halve smale fileter, og krydre dem godt med. Legg opp salat på et serveringsfat, og fordel oksefileten over
Oksefilet blir aldri feil. Tilbehøret kan varieres i det uendelige,,,her har vi med fiken, glaserte sjalottløk, bakt paprika og cherrytomater, og litt kokt blomkål og brokkoli
Her har jeg stekt ytrefilet i panne, servert med Pommes Anna og pastinakkpuré. Pommes Anna er tynne potetskiver som jeg legger i en ildfastform lagvis med smeltet smør i mellom
Begynn med. Begynn med å steke løken, stek til den er. Tilsett tomatpuré og la surre med løken 1-2 min. La kjøttet ligge fremme på benken et par timer før steking
)) Det er ekstra godt med ferske rundstykker med nylaget hvitløksmør, egg og makaroni som tilbehør. Smak til med sukker, salt og pepper tilslutt i kasserollen og la det koke opp under omrøring
Serveres med hjemmelaget majones og gjerne godt brød. Bland smøret med 1 finhakket hviløksfedd. 2 eggplommer1 knivsodd salt1 1/2 dl nøytral olje1/2 ts hvitvinseddikevt et par ss vannRør eggeplommene tykke med saltet
I går kveld laget jeg kryddersmør med smak av hvitløk- og timian. Best resultat får en hvis Timian- og hvitløksmør får godgjøre seg noen dager i kjøleskapet, men dette er ikke et must
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.