Nydelige fylte hvetehorn
sweet as honey
sweet as honey
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 liter melk 300 gr smør 250 gr melis( dette gjør gjærdeigen luftigere enn sukker) 2 pk tørrgjær 1.5 kg hvetemel 1-2 ts kardemomme ( dette er en smakssak) Smelt smøret og ha i melken. La det avkjøle seg til 38-39gr ( tørrgjær tåler høyere tempratur, enn fersk gjær) Rør inn gjæren i melk/smørblandingen. Bland resten av det tørre i en bolle og ha i melk/smørblandingen. Elt det godt sammen. Jeg har deigen min ganske løs og elter inn mer mel etter forheving om nødvendig. Sett til forheving i minst 45 min pået lunt sted. Sett ovnen på 250 gr, over og undervarme.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.