- Forskning beviser at de som trener finner det lettere åspise sunt. Jeg tror ikke jeg har hatt en eneste PT kunde opp igjennom årene som ikke har hatt en flatere mage på ønskelisten
Men de fleste av oss trenger kanskje ikke de mengende vi spiser, også opptar de tradisjonelle brødmåltidene plassen til mat vi faktisk spiser for lite av
Har du lyst til åfå tilsendt en uke av mitt onlineprogram - GRATIS kan du lese om dette HER Nøkkelen til et vekttap ligger nemlig ikke bare i hvor mange kalorier du spiser, det handler også om å gi kroppen nok næring
Den åttende menyen er klar, noe som betyr at du når har 8 frokoster, 8 lunsjer, 8 middager og 8 søtsaker tilgjengelig. Som vanlig ser vi litt generelt på hva vi spiser først, slik at du også kan sette sammen egne menyer om du… 8 lunsj
Du måspise færre kalorier enn du forbruker slik at du kommer i et kaloriunderskudd. For lite mat i den forstand at maten de spiser inneholder for lite næring
Husk at du kan lagre oppskriftene direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Er du ikke sulten når hanen galer så er det ingen grunn til åspise før du er det. De fleste av oss har prøvd og feilet i forsøket påå leve sunnere mange ganger, mange ganger
Ikke fordi tørre brødskiver er farlig, men vafler er jo så mye bedre. Pisk egg og melk sammen, tilsett tørrvarer til du får en passe tjukk vaffelrøre – stek i vei
Husk tran. Alt dette er gode grunner til åspise Chiafrø. Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var på grunn av det utrolig gode næringsinnhold, det er jo det vi leser over alt, men det er mest på grunn av at det har en utrolig god evne til å binne væske og svelle
Passer til (og spises til/sammen med) ethvert måltid, etter min mening. "Til middag også," la jeg til, "hvis ikke du er her og sørger for at jeg får i meg noe ordentlig mat
Matvarer det går mye av er i hvertfall karbonadedeig og masse friske grønnsaker. Dette kan enkelt varmes opp og spises som det er, eller man kan ha det som basisingrediens i gryterett, sammen med pasta/spagetti, gratineres med ost, spise det sammen med en grønn salat, brukes som pizzafyll etc
Når folk tenker på salat, så tenker de ofte rapidsalat eller isbergsalat. Begge typer er sprø og fine, og jeg bruker dem ofte selv i en frisk salat, men ønsker du åfå i deg mer næring så er spinat den typen du bør velge
Det brune du ser på tallerken er ogsåspiselig, det kalles maltjord. Med det meste av min familie hele syv timer unna kan jeg virkelig skrive under på at hjemme det er der hjerte er
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.