Sveler har jeg alltid vært veldig glad i, jeg liker det mye bedre enn pannekaker og Vafler. Når du trykker på håndtaket så slipper den ut røren fra et hull i bunnen, så er det bare å slippe håndtaket når du vil stoppe
Server med spiralloffskiver eller annet godt brød. Share this. TweetWhatsAppE-postSkriv utLik dette. 4-5 fiskeboller. kok opp og la koke i 3-5 minutter. 4-5 fiskeboller en liten neve kokte scampi eller reker
I dag er det mange som er Buzzadorer, for ti år siden fikk man bli med på omtrent alle kampanjene siden det ikke var så mange Buzzadorer, mens i dag er det blitt mange Buzzadorer og da er sikkert kravene blitt høyere til hvem som blir plukket ut Men når man endelig får prøve noe, så er det jo alltid gøy og spennende Jeg har fått alt mulig opp gjennom årene, tyggis, ketchup,vaskemidler, godterier, matprodukter, hundemat ja jeg husker ikke alt, men en del har det blitt
Chorizo og bacon suppe 2017-07-26 20. Ingredienser 7-8 dl vann 4 dl kremfløte 2-3 ss Creme fraiche 1 grønnsaks buljongterning 4 middelsstore poteter 1 liten blomkål 1 liten boks mais 10 sukker erter Salt og pepper 150g Bacon terninger Noen skiver med Chorizo pølser. Relatert 7-8 dl vann 4 dl kremfløte 2-3 ss Creme fraiche 1 grønnsaks buljongterning 4 middelsstore poteter 1 liten blomkål 1 liten boks mais 10 sukker erter Salt og pepper 150g Bacon terninger Noen skiver med Chorizo pølser
Share this. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Sveler har jeg alltid vært veldig glad i, jeg liker det mye bedre enn pannekaker og Vafler. Når du trykker på håndtaket så slipper den ut røren fra et hull i bunnen, så er det bare å slippe håndtaket når du vil stoppe
Tilsett kjøttet, bare ta biter med fingrene og ha oppi gryten. Share this. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Fiskesuppe 2017-07-27 12. Du trenger 6 dl vann 7 dl kremfløte 1 terning fiskebuljong 1 gulerot 1 liten vårløk 1/2 purre, litt mindre om den er veldig stor 1 rød chilipepper 1 stilk stangselleri 1 fedd hvitløk 1 potet 2 lakse fileter 4-5 fiskeboller en liten neve kokte scampi eller reker 2 ss kokte/dampede blåskjell (kun kjøttet) 1 ts salt 1/4 ts chiliflak 1/2 ts sort pepper Litt hakket fersk gressløk Hakket fersk dill. Slik gjør du Skrell potet og gulerot, kutt i tynne strimler Kutt vårløk, chilipepper, stangselleri og purre i tynne ringer/strimler Hakk hvitløk i små biter Kutt fisk og fiskeboller i mindre biter I en gryte har du i vann og buljongterning, kok opp tilsett potetstrimlene og la koke 3 minutter tilsett guleroten og la koke 2 minutter tilsett resten av grønnsakene tilsett fløte og krydder kok opp og la koke i 3-5 minutter Tilsett fisken og la koke 2 minutter tilsett resten av sjømaten + dill og gressløk kok opp og la koke 1 minutt eller til fisken er ferdig Smak til med mer som salt om det trengs Server med spiralloffskiver eller annet godt brød
Omelett er en rett som passer både til frokost, lunsj og middag og kan lages i mange varianter. En av mine favoritter var pappa’s spanske omelett med stekte poteter
I dag er det mange som er Buzzadorer, for ti år siden fikk man bli med på omtrent alle kampanjene siden det ikke var så mange Buzzadorer, mens i dag er det blitt mange Buzzadorer og da er sikkert kravene blitt høyere til hvem som blir plukket ut
Som liten hadde vi høner og alltid ferske egg, og tørt brød hadde vi ganske ofte også. Slik gjør du Ha eggene i en bolle eller dyp tallerken som er stor nok til en brødskive eller to Pisk eggene sammen med en gaffel Tilsett kulturmel, kanel og salt og pisk i sammen Dypp brødskiven godt i røren til begge sider er helt dekket
Banan og sjokolade twist 2017-07-26 20. Deig 500 g hvetemel 1 ss sukker 1/2 ts salt 1/4 ts malt nellik 1/4 ts malt kardemomme litt over en halv pose tørrgjær 3-3,5 dl melk 50 g smeltet smør. Steketid Stekes på 200 grader i 20-25 minutter, midt i ovnen. La den elte i kjøkkenmaskinen i 5 -7 minutter/ Elting for hånd, 7-10 minutter. La etterheve 20-30 minutter under et forkle. La etterheve 20-30 minutter under et forkle
Paikake med bjørnebær og bringebær 2017-07-27 21. Bruk en gaffel til å prikke bunnen Stek bunnen på 160 grader i 15 - 17 minutter - Begynn på fyllet. Fyll Ha mykt smør i en miksebolle og miks godt et par minutter Tilsett sukker og pisk godt i 3-4 minutter Ha i ett og ett egg, miks godt mellom hvert egg
Parma Omelett 2017-07-27 20. Du trenger 2 store, 3 små poteter 1 kvart løk litt purreløk 2-3 baconskiver Litt revet gulost 3-4 skiver parmaskinke 5 egg 2 ss fløte salt og pepper. (10-15 min) Ha oppi løk og bacon og stek videre et par minutter, sett pannen til siden
Da sparte jeg ikke bare oppvask og arbeid med å koke brokkoliene, det ble også kjempegodt og mye bedre enn den tradisjonelle måten jeg pleide å gjøre det på
Gryterett 2017-07-29 21. Tilsett bollen med løkblandingen og la surre mens du rører 2-3 minutter Tilsett den andre bollen med resten av grønnsakene, ikke soppen. La det hele surre 3-4 minutter mens du rører jevnlig. Tilsett tomatpure og bland det godt inn i grønnsakene tilsett vann og buljong terning, rør godt kok opp og la det småkoke 5 minutter, rør av og til Tilsett soppen, rør godt tilsett kidney bønner (husk og skylde dem i kaldt vann før du har dem i maten) rør godt og la småkoke i 5 minutter Tilsett kjøttet, bare ta biter med fingrene og ha oppi gryten. La småkoke 2-3 minutter Tilsett creme fraiche og fløte, rør godt Tilsett makaroni Tilsett krydderne, rør godt La det hele småkoke i 20 minutter, rør av og til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.