For meg er det like viktig å kunne mestre norsk tradisjonsbakst som for eksempel franske makroner. Det er en viktig del av den norske arven og historien vår
Norsk laks, sunt og godt. 01. 10. 2015 kl. 23. 46 i. Fiskemat. 6 kommentarer. Heisan, nå er det lenge siden jeg sist jeg postet noe på bloggen, Det er faktisk så lenge siden at man ikke husker helt hvordan man gjorde de ulike prosesser
Bouillabaisse er en tykk fiskesuppe som opprinnelig stammer fra området omkring. Marseille i Provence. Det blir alltid benyttet flere slags fisk og skalldyr, samt verdens dyreste krydder safran
Utgangspunktet for denne deilige fransk-spansk-italienske retten er hvitløksmajonesen aioli. Provence, Catalonia og Liguria er alle områder hvor du vil treffe på den
Dette lagde jeg i forrige uke da jeg fant steinbit på salg i butikken, og du verden så godt. 350 g steinbit (eller annen fisk). 350 g steinbit (eller annen fisk)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.