Steinbit har fast, saftig og velsmakende kjøtt, som holder seg godt under varmebehandling. Steinbit. Legges i smurt ildfast form, mariner fisken med litt olivenolje, sitronsaft, salt og pepper
Grovrens persillen for stilker, og ha persillen, pinjekjærnene, parmesanen oliven og tomater sammen med god olivenolje i en stavmixeren, eller en kjøkkenmaskin
Sammen med søtpotetene ble dette en herlig spicy og sødmefylt rett i perfekt kombinasjon. I hverdagen synes jeg det er fantastisk når hele måltidet kan lages i en form og er klar til å serveres
Krydre med salt og litt kvernet pepper. Tilsett urtene og kjør videre til en lysegrønn masse. Kok opp litt lettsaltet vann og legg i kålen med en god smørklatt på toppen
Vanligvis finner jeg dem bare om høsten, så ble skikkelig glad og måtte bare ta med meg en pakke. erstatt vannet til glaseringen med appelsinjuice for en litt annen vri
En meget fin teknikk for å bringe frem smaken i grønnsaker er denne med olivenolje og kyllingkraft. En video vil komme med denne teknikken når anledningen byr seg, for det er en teknikk jeg personlig bruker veldig mye til mine grønnsaker
Dette lagde jeg i forrige uke da jeg fant steinbit på salg i butikken, og du verden så godt. Vask og skjær en aubergine i avlange skiver, la dem ligge i litt salt (som du siden børster av), eller tørk av med tørkepapir for å fjerne noe av væsken
Serves med nypotet, asparges oggulrøtter Dagens vin. Smak til med salt, pepper og estragon. med dill & dall ღ☼Ovnsbakt steinbit m/dill & dall ღ☼Steinbitfilet
Med denne strenge formaningen gir jeg ordet til min kokke-side, som i dag kan tilby steinbit på menyen, en utrolig deilig fisk, fast, men ikke for fast, og velsmakende
Inspirert av en god venninnes utprøving av nye oppskrifter i påsken, lagde jeg steinbitog restegrønnsaker, med ris og en siste lille rest av hummus til middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.