For meg er det like viktig å kunne mestre norsk tradisjonsbakst som for eksempel franske makroner. Det er en viktig del av den norske arven og historien vår
Og brått hadde det blitt sommer i Trondheim, for en fin start på uken. Det har vært blå himmel, sol og varme temperaturer i hele dag, og jeg håper at dette bare er forsmaken på hvordan sommeren blir i år
Super gode, syrlige og saftige muffins som dere bare må teste ut. Hvis dere ikke liker rabarbra så går det fint ann å bruke bringebær eller andre frukter og bær også
Jeg elsker litt røffe salater med kraftige dressinger. Denne salaten er en nær slektning av Cæsar og har vært en populær middagssalat for store og små i mange år
Håper dere nyter sommeren. Det jeg kanskje setter aller mest pris på, er de varme sommerkveldene der man kan sitte ute til langt på natt og bare prate, spise og kose seg
Norsk laks, sunt og godt. 01. 10. 2015 kl. 23. 46 i. Fiskemat. 6 kommentarer. Heisan, nå er det lenge siden jeg sist jeg postet noe på bloggen, Det er faktisk så lenge siden at man ikke husker helt hvordan man gjorde de ulike prosesser
Jeg prøver å få kontroll over cravingsa mine som er en konsekvens av all is-spisingen i helgen. For å holde den i sjakk så eksperimenterer jeg litt på kjøkkenet og tilfredstiller smaksløkene med nye, spennende smaker
Utgangspunktet for denne deilige fransk-spansk-italienske retten er hvitløksmajonesen aioli. Provence, Catalonia og Liguria er alle områder hvor du vil treffe på den
I de siste årene har det vært en oppblomstring av små bryggerier som tilbyr de herligste drikker av humle og kornmalt, en utfordring for de etablerte gigantbryggeriene som Carlsberg og Heineken
SOMMER. I dag fikk jeg prøve meg på en morsom liten photoshoot med tema «sommer på landet». Hjemmelaget hyllebærsaft gir skikkelig sommerstemning og smaker jo så godt
God sommer. Skal du lage ripsgelé, er det nå på høy tid. Det kommer litt an på hvor i landet du bor, men på torpet i Värmland bugner både rips-og solbærbuskene
Super som tilbehør til sommermaten, kylling, fisk eller til tapas/koldtbord. Som oftes har jeg basilikum i hus, så da ble det en sommerversjon med eple og basilikum i min utgave
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.