Husk at du kan lagre oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Dette Nan brødet hadde vi til Butter Chicken (Smørkylling) her om dagen. SmørNan Brød til Smørkylling. Dette er det beste Nan brødet jeg har smakt (om man så kan si det selv)
Prikk brødene med en stekepinne eller lignende (slik dere ser på bildet). Ettersom disse er laget av søtpotet, smaker de ekstra godt med pålegg som er litt salt eller krydret synes jeg
så kjekt å kunne sende med barna hjemmelaget brød. varm vannet til det er fingervarmt (37 grader) og smuldre gjæren ut i vannet. del den i 2, elt den godt å form den til avlange brød. legg brødene i smurte 2 liters former dekk formene med ett klede å sett dem lunt i 35-40minutter når brødene er ferdig hevet, pensler du dem med sammenvispet egg og snitter forsiktig ett eller flere snitt med en skarp kniv. stek brødene på nederste rille ved 200 grader i 50-60 minutter å avkjøl på rist
Dekk gryten med lokk som tåler høy varme eller benytt aluminiumsfolie (dobbelt lag). Tilsett lunkent vann og rør godt sammen - deigen skal være litt klissete
(. (. B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. ). I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
Skjær gjerne noen snitt i toppen av brødet så du unngår sprekker. Oppskriften gir 3 brød. 3 kg hvetemel (spe i mer på slutten om deigen er klissete). 1 vørterøl (o. 33l) og 1 liter vann (ha i litt mer om deigen blir tørr). Kna deigen littegrann før du deler den i 3 deler som du putter i hver sin 2 liters brødform. 3 kg hvetemel (spe i mer på slutten om deigen er klissete). 1 vørterøl (o. 33l) og 1 liter vann (ha i litt mer om deigen blir tørr)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.