I år har vi hatt en god kirsebærhøst – faktisk det eneste vi har hatt noen høst av i det hele tatt, siden morellene var ribba da vi kom fra ferie, og all ripsen ble tatt av fuglene i natt
Steketiden må også økes med noen minutter. Som jeg sier mange ganger - ofte kan en oppskrift brukes som inspirasjon og justeres etter hvordan du liker det eller eventuelle allergier
Det rare er at jeg noen ganger vurderer å skrive andre bøker enn livsstilsbøker, jeg er jo så glad i å sette ord på tanker og følelser, men det sier altså stopp når jeg tenker over hvor mange som skal lese det
Litt skeptisk med andre ord. Rør inn sennep og creme fraise. ett creme fraise. 400 gram biff kjøtt (smaker faktisk godt med svin også) 1 stor gul løk Champinjong 1 rød paprika 1 stor gulrot 3 dl frosne erter 1 dl kjøtt buljong 2 dl lett creme fraise 1,5 ts dijon sennep Salt og pepper Til mosen
Hallelujah, eg har ikkje ord for en eksemplarisk smaksopplevelse, denne MÅ dere berre prøve folkens. Det er ingen tvil om at eg er inni en periode der eg har totalt dilla på denne grønnsaken (ja, søtpotet er en grønnsak, ikkje potet), og eg elsker å eksprimentere meg fram til ulike oppskrifter med søtpotet i fokus
Baileys Chocolat Luxe er deilig å drikke alene i et lite glass med isbiter i, men planen min er altså å ikke drikke opp hele flasken på den måten, men å lage noen gode kaker og desserter
Fantasisk, eg har ikkje ord. eg utnytta anledningen med ostekake i fokus, tok en råsjangs, slo på stortromma med å eksprimentere fram ostekaka i en melkefri versjon
Jeg strikket et par votter fra boka «Varme hender» av Ágústa Thóra Jónsdóttir for noen uker siden, men med mitt garn og min strikkefasthet ble de for store for mine hender
Noen er med kremfløte, andre uten. Først og fremst fordi det er veldig godt. Når sjokoladen har smeltet tar du bollen bort fra varmen og pisker inn smøret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.